Praktisk info om huset

Indgang

Når du kommer ned langs rundbuen/nedkørselsrampen og hen til den sidste dør, er du ved indgangen. Her er et tastatur, hvor du kan indtaste den udleverede kode og derved komme ind i huset.

 

Her et lille vink om, at vores elektronik i form af bl.a. "Tjekind-storskærme" i Atriumgården kun benyttes af voksenhænder -og voksenfingre. Børn er jo vilde med knapper i en hver form, men der er jo en grund til at skærmene er placeret i voksenhøjde. 

Det samme vink - gør sig gældende for Elevatorknapperne og kodetasterne ved indgangsdøren.

Barnevogne

I det første rum kan du sætte din barnevogn/klapvogn. Sæt ikke foran dørene, af hensyn til brandsikkerhed. Der må heller ikke stå vogne i vores indgangsparti, lige indenfor lågen til hoveddør, låge til legeplads og rundbuen ligeledes pga. brandsikkerhed (brandvej

 

Voksencykler

Da der ikke er plads til voksencykler på institutions området, skal de placeres udenfor på fortovet

 

Børnecykler

Dit barns cykel, løbehjul eller andet kan placeres ude i rundbuen langs muren og ikke i barnevognrummet.


Cykelanhængere

Skal placeres langs muren i rundbuen, ikke i barnevognsrummet.


Blå sokker 

Husk at bruge de blå plast-skoovertræk når du afleverer/henter dit barn, uanset årstiden. Ved alle indgangsdøre er der placeret kurve med sokkerne, så de er lette at finde. Børnene leger på gulvene og vi vil jo gerne hjælpe jer med at begrænse sygdom hos jeres barn.

 

Døre og låger

I Rosalie er der en masse døre og låger. Vi beder dig om at sørge for at lukke dørene efter dig, det er jo dit barns sikkerhed det handler om. Vær opmærksom på, at der ikke smutter et barn med ud, når du kommer og går. Døre med rødt mærkat skal altid holdes lukket.

 

Elevatoren

Pas på dit barns fingre når du bruger elevatoren - både når I er inde- og udenfor.Vær opmærksom på, at der ikke smutter børn ind i elevatoren, når du forlader den

 

Børn

Lad ikke dit barn lære at åbne døre eller trykke efter elevatoren, det er kun de voksne der må det. Igen sikkerhed, vi vil gerne beholde børnene indendøre.